lördag 17 juni 2017

FOTO 168 DET VAR EN GÅNG.......(49)


Det var en gång ett hem, där barnen lekte på gården, där man kände omsorg om varandra. Nu har  nuvarande ägare övergett det och det gör ont i mitt hjärta när jag ser det hus min morfar byggde, där morfar och mormor levde och min mamma och hennes bröder växte upp. 

11 kommentarer:

Marie i Skrifvarstugan sa...

Perfekt tolkning på temat. Trist att se att en del hus går det ödet till mötes men din tolkning är mycket vacker och jag gillar den mycket.

Anita Malta sa...

Det känns verkligen sorgligt att se ett hus som en gång var fyllt med liv nu är öde och lämnat åt sitt förfall. Speciellt när man har minnen förknippat med huset. Att din morfar byggde och där din släkt en gång levede. En mycket fin tolkning men jag blir också både rörd och berörd.

Maria W sa...

Så synd att det får stå lämnat åt sitt öde. Finstämd och sorglig tolkning på temat, förstår att det känns i hjärteroten.

Anonym sa...

Så sorgligt att det är övergivet! Bra tolkning!

Anonym sa...

Samma med min mammas hus, det känns sorgligt i hjärtat...

Agneta Månzon sa...

Så sorgligt när det bara får förfalla och speciellt när det är ens egen familj som har bott där! Förstår att det känns...fin tolkning

Turkosi sa...

Ja visst gör det ont i själen att se fina hus förfalla! Och har man dessutom en relation till huset....

Anki Ai sa...

En mycket bra, men lite sorglig bild. Ledsamt med hus och ibland hela byar i förfall.

Annette sa...

En väldigt vacker och stämningsfull bild, som blir ännu mer berörande genom din text. Jag förstår att det måste vara hemskt att se din släkts hem förfalla. Är det ingen som vill köpa det och renovera?

Lealetar sa...

Ja en väldigt vacker bild där du lyckats fånga en sorglig stämning. Förstår att det känns tråkigt att det förfaller.

Canon-Ullis sa...

Så fint du skriver om huset och de känslor som givetvis hör till. ❤❤❤
Jag tycker det är tråkigt när hus får stå och förfalla och förstår så väl dina känslor när du har en relation till huset.