fredag 14 juli 2017

FOTO 195 DET ÄR MITT .......(51)


Det har länge varit mitt mål och min drömresa att åka Hurtigruten genom Norges kust. Och nu har jag tagit tag i min dröm och under 6 dagar har jag njutit av underbar natur och supergod mat. Nu kommer mina bidrag under en lång tid att vara bilder från denna underbara resa.

Jag tog också några filmsnuttar och vill du se dom finns dom på min andra blogg
 http://mindag-k.blogspot.se

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så bra att göra det man drömt om! Heja dig! Kul att "få se" eran resa här framöver...

Anonym sa...

Så roligt att få se mer bilder från din drömresa och ditt mål, grattis till att du har gjort det!!! Kram!

Marie i Skrifvarstugan sa...

Det ska bli kul att få se bilder från din härliga resa ! Den ser ju ut som jätten själv båten och husen så små. Vilken härlig upplevelse det måste ha varit ! Glad för din skull ! Kram !

Anita Malta sa...

Men så fantastiskt att din efterlängtade Drömresa blev av! Är verkligen glad för din skull och ser fram emot bilder från din resa! Du börjar snyggt med en bra bild på båten :-)

Anki Ai sa...

Att åka Hurtigruten är även min dröm. Ska bli roligt att få se dina bilder och drömma mig till Norge och världens vackraste sjöresa.

Agneta Månzon sa...

Ååå, så roligt att få åka Hurtigruten! Ska bli spännande att få se dina bilder! :)

Anneli - A'la Foto sa...

ÅH vad roligt! Det måste varit helt fantastiskt! Det skulle jag också vilja göra! Det var en maffig liten båt ni åkte med! Bra att du tog tag i din dröm! Det ska man göra! :)

Lealetar sa...

Hej Kerstin! Länge sedan jag var inne och tittade hos er andra, så jag böjar bakifrån, ska bli roligt att se bilder från Hurtigrutten som jag också drömmer om att få åka någon del av någon gång! Så bra att du gör verklighet av din dröm!

Annette sa...

Så glad för din skull! Vilken fantastisk resa. Jag har försökt övertyga min familj om en resa till Norge, och gärna med Hurtigruten, eftersom jag älskar vacker natur och djurliv. På vissa platser i Norge finns Lunnefåglar, och det är min dröm att få möjlighet att fota dem. Jag skall faktiskt kolla upp vilka olika rutter Hurtigruten gör, om det ingår utflykt till en Lunnefågelkoloni :)