torsdag 20 juli 2017

FOTO 201 FÄRGGLATT (98)

På väg till Bergen passerade vi i minst 30 tunnlar, bla världens längsta som är 25 km. Vid några ställen var tunneln upplyst i färgglada färger. 

9 kommentarer:

Marie i Skrifvarstugan sa...

Oj så många tunnlar det tydligen finns numer i Norge ! Tur det :-) Och vilken färggrann tunnel. Verkligen annorlunda. Så fint fångat av dig när ni susade in i den. :-) Blått är en fin färg t o m inne i en tunnel :-)

Anki Ai sa...

Vilket blått fint ljus i tunneln. Ja, Norge är ett land med mycket tunnlar. Har varit i Lofoten och även dit fick vi köra genom en hel del tunnlar, dock inte lika många som ni.

Anita Malta sa...

Hade ingen aning om att det finns så gott om tunnlar i Norge. Bilden är suverän, blått, snyggt och annorlunda.

Tycker själv att det är lite otäckt att åka bil i långa tunnlar. Den på 25 km som jag jag nog vägra, känns på något sätt väldigt instängt.

Maria W sa...

Oj vad långt! Snyggt med den blå färgen, nästan som att åka genom is.

Agneta Månzon sa...

Snyggt med den blå färger i tunneln, gör det lite mer tilltalande att åka där. När vi var på Färöarna var det också många tunnlar och en del kunde man inte mötas i, utan det fanns mötesplatser där man skulle stanna... det var ganska otäckt för det var svårt att se hur långt man kunde åka innan det var dags att stanna! :)

Anonym sa...

Så coolt med färger och denna som du förevigat var snygg!

Anonym sa...

Härlig bild på tunneln, det är svårt. Jag som lämnade Göteborg i går eftermiddag har passat på att träna.... vi har inte några där jag bor...

Anonym sa...

Så läckert!

Lealetar sa...

Så läcker bild du fångat! Jag har hört att man gjort färgsättning för att det inte ska bli för monotont (och föraren trött) i den långa tunneln. När jag var i Norge tvekade vi att åka i den för att den var så himla lång, det slutade med att vi tog en annan väg, men det hade varit spånnande ändå tycker jag, att åka/köra genom den.