tisdag 17 oktober 2017

TILL MINNE AV KERSTIN
Kerstins sista hjärtslag blev på eftermiddagen den 21 september. In i det sista var Svante med henne.

Om hennes sjukdom, ALS, har hon själv skrivit på denna blogg den 26 maj, 22 juni och 4 september i år. Där finns mer information om sjukdomsläget.

Kerstin hade via "Vita arkivet" förberett allt inför begravningen och det minnesblad som vi alla fick med oss var gjort av henne själv den 21 augusti. Avslutningsvis vid minnesstunden sjöng vi "Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu...

Den fotoblogg hon använt under många år betydde väldigt mycket för henne och och har fått många av er som fotokamrater genom åren!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Så märkligt att jag just idag tänkte på Kerstin. Vi följde varandra i många år via fotobloggarna och på senare tid via Instagram. Vi har aldrig träffats, men det kändes som vi kände varandra.

Hon berättade via direktmeddelande i Instagram att hon var sjuk.

Trots att vi aldrig mötts så känns det som vi var vänner.

Stor saknad!

Anki Ai sa...

Så oerhört sorgligt att läsa detta. Vi har följt varandras fotobloggar i flera år.

Tack Kerstin för alla snälla kommentarer till mina bilder!
Vila i frid!

Anonym sa...

Mitt varma deltagande till familjen i er sorg och saknad!

Tack Kerstin för peppande kommentar er till mina bilder!
Jag njöt av dina bilder från Hurtigrutten!!!

Sov i ro!!!

Karin sa...

Det känns fint att kunna gå in här och titta på alla fina bilder.....jag saknar dig fina vän!

Anneli - A'la Foto sa...

Så otroligt ledsamt att läsa detta! Jag har beundrat Kerstin under detta år som vi gjort denna fotoutmaning! Hur hon kämpat och glatt sig åt varje bild hon skapat! Hur fotograferingen var så viktig för henne! Hon var så inspirerande och hade alltid vänliga ord om och till andra! Jag är så glad att jag fick lära känna en liten del av dig Kerstin! Tack för alla dina fina kommentarer på mina bilder! Mitt varmaste deltagande till familj och närstående! Vila i frid Kerstin!

Turkosi sa...

Vad kan man skriva?? Saknar dig trots jag inte träffat dig.

Anonym sa...

Jag och Kerstin har följt varandra i 4 år, när man bloggar på detta sätt känns det som om man lär känna varandra på ett sätt. Jag har njutit av hennes vackra och fina bilder, imponeras av hennes kämpainsatser den sista tiden och blivit väldigt peppad av hennes fina kommentarer hos mig. Vila i frid!

Susanne sa...

Väldigt jobbigt och tråkigt att läsa detta. Jag har alltid tyckt de varit väldigt roligt att besöka hennes fotoblogg, för att se på hennes fina bilder och hennes enastående förmåga att tolka bilderna väldigt kreativt. Hon var en riktigt inspirationskälla. Saknar hennes alltid lika uppmuntrande och varma kommentarer på min och andras fotobloggar. Vila i frid, Kerstin.