torsdag 25 maj 2017

FOTO 145 BLÅÖGD (30)


Ett av konstverken i sinnenas trädgård vid Ånge camping. 

Jag hoppas att ni ursäktar att jag inte har varit inne och kommenterat era bilder på ett tag. Ork och tid har inte funnits men jag hoppas att jag kommer ifatt snart. Jag längtar efter att titta runt hos er alla. 

Trevlig helg till alla och nu har jag faktiskt hunnit titta in hos de flesta av er. Det är alltid lika kul och inspirerande. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Läcker tolkning och konstverk....effektfullt med de klara blåa ögonen mot rosten....Det ska vara roligt att kika runt och kommentera....du hinner när du har hunnit i kapp dig själv....det är ju inget måste! KRAM!

Marie i Skrifvarstugan sa...

Vilket häftigt konstverk och verkligen döljer sig det en blåögd där bakom. En trevlig tolkning på temat !

Önskar dig Kerstin också en TREVLIG HELG ! :-)

Anita Malta sa...

Vilket roligt och annorlunda konstverk ! Och så perfekt passande till det svåra temat.

Ibland finns varken ork eller tid vilket jag tror gäller många av oss deltagare och därför förstår vi också varandra att det ibland är så.

Blir alltid lika glad över dina besök och rader men förväntar mig inte att du eller någon ska hinna med att kommentera varje inlägg. Tycker liksom du att det är väldigt inspirerande och roligt med kontakten med övriga deltagare, att se hur andra löser teman och kanske också att lära av varandra. Så länge det inte känns som ett måste fortsätter vi med utmaningen, utan de krav som vi bara skapar själva, eller hur ;-)
Ha nu en riktigt skön och avkopplande helg i fina sommar Sverige :-)

Agneta Månzon sa...

Stora blå ögon, bra hittat av dig!
Känner lite som dig att det ibland inte finns ork eller tid för lägga upp bilder och kommentera övrigas bilder. Samtidigt som det är väldigt roligt och inspirerande. Det som är så bra med utmaningen är ju att det inte finns några krav utan man gör så mycket man kan och vill!
Ha en skön helg!
Kram Agneta

Annette sa...

Hjälp, den skulpturen var både läcker och skrämmande!

Maria W sa...

Perfekt till temat. Lite småläskig känsla med ögonen som tittar ut från hjälmen.

Anonym sa...

Så cool bild.

Anki Ai sa...

En häftig skulptur, men också lite skrämmande. Väldigt bra bild till temat.